Oldalak

Autogén tréning, 34 órás tanfolyam

Tamás Dorka vezetésével.

Kezdő időpont: 2018. szeptember 25-től, keddenként 17.30-19.30 óráig

Napjainkban nagyon sokan küzdenek a XX-XXI. század népbetegségével, a stresszel. A stressz hosszútávon olyan betegségek kialakulásáért lehet felelős, mint az elhízás, szív- és érrendszeri betegségek, és egyes daganatos betegségek. Testünknek  rendszeresen szüksége van regenerálódásra, melyre azonban csak teljes nyugalmi állapotban képes. Ennek megteremtésére az egyik legegyszerűbben megtanulható és leghatékonyabb módszer az autogén tréning.

Az autogén tréning egy relaxációs technika, melynek segítségével nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk, sokféle betegség kialakulását megelőzhetjük, vagy már meglévő betegségek – pl. pánikbetegség – esetén valódi gyógyulás történhet. Rendszeres gyakorlása hozzásegít az immunrendszer erősödéséhez.

Az autogén tréning egy ellenőrzött, tudományosan megalapozott, orvosok által is gyakran használt technika, az egyik leghatékonyabb stresszkezelő módszer, mely könnyen és gyorsan elsajátítható, önállóan, minden segédeszköz nélkül alkalmazható, s elvégzése mindössze 10-15 percet vesz igénybe naponta.

Az autogén tréning sokat segíthet azoknak, akik gyakran érzik magukat kimerültnek, rosszul alszanak és fáradtan ébrednek. Ajánljuk azoknak, akiknek feszültséggel telnek a napjai és hajlamosak a szorongásra.

A pozitív testi-fizikai hatásokon túl az autogén tréning érzelmi és szellemi harmóniánk megteremtéséhez is hozzájárul. Általa mélyebben megismerjük, megértjük és elfogadjuk önmagunkat és kapcsolatainkat. Javíthatjuk a koncentrációnkat, feladataink megoldásához való viszonyulásunkat és segítségével feloldhatjuk érzelmi, szellemi életünk bizonyos akadályait. A módszer a meditáció iránt érdeklődőknek is jó előkészületet nyújthat.

Az alapfokú 34 órás tanfolyam 17 hét alatt, heti egyszeri 2 órás találkozót jelent, de a módszer elsajátításához fontos az otthoni, napi gyakorlás.
A csoport létszáma: 6-11 fő.

A csoportot Tamás Dorka mentálhigiénés tanácsadó vezeti.

Helyszín: Perinátus Alapítvány, 1073 Budapest, Barcsay u. 3. fszt. 7. kapucsengő: 4.
A tanfolyam díja 49.000 Ft, mely tartalmazza a tanfolyam kezdete előtti első interjút is. A részvételi díj egészségpénztári számla terhére is fizethető.

Bővebb információ, jelentkezés:

Jelentkezés: Tamás Dorka – autogén tréning tréner, 30 474 5592, tamas.dorka@chello.hu

Igény esetén arra is van lehetőség, hogy az érdeklődő egyéni ülések keretében sajátítsa el az autogén tréninget.