Oldalak

Autogén tréning, 34 órás tanfolyam

Orosz Katalin vezetésével

Kezdő időpont: 2018. szeptember 24. hétfő 10-12 óra

Az alapfokú 34 órás tanfolyam 17 hét alatt, heti egyszeri 2 órás találkozót jelent, és a napi rendszeres gyakorlással sajátítják el a résztvevők a módszert. Segítségével sokféle betegségben valódi gyógyulás történhet, mint pl. az emésztőrendszer fekélybetegségei, allergia, pajzsmirigy-túltengés, asztma, az ízületi gyulladások több formája, pánikbetegség, anginás panaszok, érszűkület, szexuális zavarok, stb. Orvosi és pszichológiai vizsgálatok egyértelműen bizonyítják a betegségekkel szembeni preventív hatást is, ami legnagyobb jelentőségű a szívinfarktusnál, valamint az immunrendszer erősödését.

A lelki élet iránt világszerte megnyilvánuló nagy érdeklődés felkeltette az igényt önmagunk mélyebb megismerésére, intellektuális, érzelmi és spirituális képességeink differenciáltabb kiművelésére. Az AT konkrét módszert ad ezekhez, rendszeres gyakorlásával elérhetjük az érzelmi és indulati életünk harmonizálását, kapcsolatainkban nagyobb megértést, türelmet tapasztalunk. Segítségével javítható a koncentráció, feloldhatók bizonyos akadályok szellemi életünkben, javul a feladatok megoldásának belső feltétele.
A különböző meditációs utak gyakorlói sokszor tapasztalják, hogy az AT elsajátítása javítja a meditációt is. Ezért azoknak, akik érdeklődnek a meditáció iránt, jó előkészületet jelent a módosult, nem hipnotikus transzállapotok eléréséhez.

A csoportvezető Orosz Katalin klinikai szakpszichológus, transzperszonális terapeuta.

Helyszín: Kheiron Központ
A csoport létszáma maximum 10 fő.
A jelentkezőkkel a tanfolyamot megelőzően első interjút készítünk.
A csoport díja: 78.000 Ft, ami tartalmazza az első interjú díját is.

Bővebb információk, jelentkezés a Kheiron Központ elérhetőségein.