Oldalak

Segítő álmok

Önismereti sajátélményű hétvégi csoport

“Az álom, nem más, mint egy rejtett kis ajtó a lélek legmélyén, legmeghittebb zugában. Arra a kozmikus őséjszakára nyílik, amely a lélek volt az előtt, hogy az én-tudata létezett volna…. Ebből a mindent mindennel összekapcsoló mélységből származik az álom. Bármily gyerekes, bármilyen groteszk, bármilyen erkölcstelen is legyen”
C.G. Jung

Mindannyian álmodunk, többször is minden éjjel. Akkor is így van ez, ha nem emlékezünk rá.
Az álmok jelentős segítséget nyújthatnak azok számára, akik szeretnének elmélyülni az önismeret nem épp könnyű feladatában. Az álmok megértése, éppúgy mint a nyelvtanulás, rendszeres és kitartó munkát igényel.
Álmaink a szimbólumok nyelvén beszélnek hozzánk, melyekre ráhangolódva közelebb kerülünk mélyebb értékeinkhez, motivációinkhoz. Az álmoknak nem csak egy konkrét magyarázatot kell adni, hanem rétegeit felfejtve, hangulatait, képeit az önismeret és a gyógyulás szolgálatába állítani.
A csoport ehhez kíván segítséget nyújtani. Bemutatjuk az álomfajtákat, néhány álom értelmezési módszert, és az ősi szimbólumok jelentőségét a megértésben.
A hétvégén dolgozunk saját álmainkkal, megbeszéljük és lerajzoljuk álmainkat. Mindez közelebb visz önmagunkhoz, könnyebben megérthetjük, mi és miért történik velünk.

A csoport létszáma 10-15 fő
A csoportot vezeti Molnár Mária mentálhigienes tanácsadó
A részvételi díj 12.000.- Ft
Jelentkezés, bővebb információ a Kheiron Központ elérhetőségein.