Oldalak

KAVICS (Kapcsolataink Világa Csoportjáték)

A KAVICS saját fejlesztésű társasjáték, benne egyszerre van lehetőség az „itt és most” megtapasztalására, és az aktuális élethelyzetekkel, illetve a kapcsolódó emlékekkel való munkára.
Csoporthelyzetbe kerülve általában a korábban rögzült kapcsolati mintáink alapján kezdünk el működni, azokat megismételve cselekszünk. A játék olyan új viszonyulási lehetőséget nyújt, amelyben ráláthatunk ezekre a meghatározó működési mintákra. A résztvevők a játék során önmagukról, egymástól, saját és egymás működéséből tanulnak arról, hogy hogyan működnek a kapcsolataikban. Ezek következményeit tudatosíthatják, ezáltal teremtve lehetőséget a változásra.

A játék fókusza: Működésem a kapcsolataimban (akár szakmai, akár személyes kapcsolatokban). Az alkalom során dolgozni lehet a kapcsolatba kerülés, a kapcsolatban levés, vagy éppen a kilépés témáival. Ki-ki maga fogalmazza meg konkrét, személyes fókuszát, amivel a játékhoz fordul.

A játék elején egyéni és közös ráhangolódás történik a játékra, rövid feladatok révén, majd a résztvevők csoportokba szerveződve haladnak a játéktáblán. A különböző mezőkön más-más feladatokat oldanak meg egyénileg, vagy csoportban. A játék végén mindannak az integrálása történik, amit a játék közben megéltek, illetve amiket konklúzióként megfogalmaztak maguknak.

A játék alkalmak 1,5 naposak: péntek délután és szombat egész nap lesznek. (Pénteken 17.00-21.00h, szombat 09.00-18.00h)
Helyszín: Kheiron Pszichológiai Tanácsadó Központ, VI. Hegedű u. 9. Fszt. 3..
Létszám: max. 8 fő
Az alkalmat vezeti: Majoros István mentálhigiénés szakember, szupervizor, családterapeuta, mozgás- és táncterápiás csoportvezető
További információk: Majoros István 06-20-252-8161, majoros(kukac)manynet(pont)hu
Jelentkezés a Kheiron Központ elérhetőségein.