Oldalak

Pszichoterápiás továbbképzések

PSZICHOTERÁPIÁS TOVÁBBKÉPZÉSEK

A transzperszonális szemlélet megismertetése és kimunkálása azokra a meglévő alapképzettségekre épül, amelyet már megszereztek az érdeklődők. Ezek a képzések izgalmas felfedezőutak is egyúttal lelkünk olyan területeire, amelyeket eddig még nem, vagy alig ismertünk meg.

Valamennyi képzésünknek alapelve, hogy nem pusztán módszert tanítunk, hanem a személyiség fejlesztésével, ismeretek nyújtásával felkészítjük arra, hogy az új szemlélet keretei között ő maga fejleszthesse ki saját attitűdjét és személyes eszközeit.

Magyarországon sok félreértés van a transzperszonalitás fogalmával, a transzperszonális szemléletű képzésekkel kapcsolatban. A Kheiron Központban arra vállalkozunk, hogy a hozzánk forduló érdeklődőknek felmérjük valódi személyes igényeit és lehetőségeit, és javaslatot teszünk arra, hogy szakmai eszköztárát képzéseink segítségével hogyan bővítheti.

Képzési szemléletünk fontos alapvetése, hogy nem tartjuk lehetségesnek, hogy valaki alapképzések nélkül, csak hasonló csoportokat elvégezve segítő foglalkozást gyakoroljon.

Képzéseink egyelőre nem akkreditáltak.