Oldalak

EFA

Az Egészségforrás Alapítvány 1989-ben alakult daganatos betegek és hozzátartozóik megsegítésére. Tevékenységének legfontosabb területei: a daganatos betegeknek nyújtott támaszadás, a rákos betegekkel foglalkozó szakembereknek biztosított továbbképzés, egészségnevelő és betegségmegelőző programok, kiadói tevékenység. Az alapítvány munkája során döntő fontosságú az általa megkezdett hídépítő munka az akadémikus gyógyítás és a kiegészítő terápiák között, amely annak a meggyőződésnek folyamatos hangsúlyozásán alapszik, hogy az önsegítő módszerek nem alternatívái, hanem kiegészítői a hivatalos orvoslásnak.

Az évek során az alapítvány tevékenysége bővült, s mára igyekszik olyan programokat is kínálni, melyek a betegségek megelőzését, az egészség megtartását segítik.

Az EFA programjaiban igyekszik a holisztikus szemléletet képviselni, mely az embert testi-lelki-szellemi-érzelmi egységnek tekinti. Ezért is helyez nagy hangsúlyt programajánlatában testünk-lelkünk ápolására, remélve, hogy ezzel megelőzhetjük a betegségek kialakulását, illetve az alternatív gyógymódok segítségével gyógyíthatjuk önmagunkat.

www.egeszsegforras.org

EFA Egészségforrás Alapítvány